Sommarmingel - Retorikbyrån Snacka Snyggts Serena Mon De Vienne

Hur får man en organisation att bryta invanda beteenden samt tankesätt och ta till sig integritetsfrågorna samtidigt som du stärker din roll?

Vi har bjudit in retorikexperten Serena Mon De Vienne från Snacka Snyggt, som kommer att föreläsa om modern retorik, hur man får sin omgivning att vilja lyssna och hur man mottagaranpassar sitt budskap. Under föreläsningen varvas teoretiska insikter med praktiska övningar. Vi får handfasta verktyg för hur vi skapar bra förutsättningar för att få fram budskap till mottagaren. Serena kommer även att visa på hur verktygen tillämpas i praktiken genom lättsamma och kreativa övningar, alla med hög igenkänningsfaktor. Läs mer om Serena och Snacka Snyggt här.

Ta med en kollega och njut av en sommarkväll fylld med skratt och aha-upplevelser som ger dig och din kollega en mer effektiv och träffsäker kommunikation att nyttja i er profession.

Vi håller till på Hotellets lummiga innergård, Trädgården, och det bjuds på tilltugg och svalkande drink.

Varmt välkommen!


Plats: Trädgården (Hotellet) Linnégatan 17, Stockholm.
 
Datum: Torsdagen den 16 juni.
 
Tid: Registrering kl. 16.30.
Program och mingel kl. 17.00 och avslutas ca kl. 19.30.
 
Sommarminglet är kostnadsfritt för dig som medlem inklusive en kollega. För anmälan av fler kollegor debiteras en deltagaravgift à 300 SEK (inklusive moms).
OSA torsdagen den 9 juni.